Al meer dan 55.000 kaarten verkocht voor Dagboek van een Herdershond

Scéne uit de musical Dagboek van een Herdershond. © Roy Beusker

Maastricht -

Kaarten voor de musical Dagboek van een Herdershond blijven hard gaan. Er zijn inmiddels ruim 55.000 tickets verkocht. Producent Albert Verlinde laat zaterdag weten het succes van de musical, die sinds 29 april te zien is in het MECC Maastricht, „ongelooflijk” te vinden.

Redactie

„Na de première was de euforie al heel groot na de geweldige recensies in de grote landelijke dagbladen. Van vrijwel iedereen kreeg de voorstelling vijf uit vijf sterren. Dat heb ik zelden meegemaakt”, aldus Verlinde. „En ook het publiek is enthousiast. Gemiddeld geven zij de voorstelling het cijfer 9,3. Het is een grote erkenning voor de cast en creatives van deze prachtige productie.”

De musical is gebaseerd op de gelijknamige tv-serie uit de jaren zeventig. De hoofdrollen worden gespeeld door Angela Schijf, William Spaaij, Joes Brauers, Suzan Seegers, Nandi van Beurden en Anne-Mieke Ruyten. Dagboek van een Herdershond is nog tot en met 17 juli te zien.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal