Voorlichtingsbijeenkomst Energiebesparing in Maasbracht

 

 © Shutterstock

Maasbracht
Silke van Deelen

De Coöperatie Duurzaam Maasgouw geeft, in samenwerking met de Gemeente Maasgouw, voorlichting en advies over energiebesparing en over alternatieven voor verwarming van woningen met aardgas tijdens een gratis dorpsbijeenkomst op dinsdag 28 juni in Maasbracht.

In twee uur tijd worden allerlei onderwerpen besproken zoals energie besparen, woningisolatie, alternatieven voor de gasketel, wat de kosten en de baten zijn en welke subsidieregelingen beschikbaar zijn. Ook geeft de gemeente Maasgouw een toelichting welke stappen er gezet worden om uiteindelijk van het gas te gaan.

De gratis, voor iedereen toegankelijke bijeenkomst vindt plaats in Zalencentrum de Spil, Suikerdoossingel 55-57 in Maasbracht, aanvang 19.30 uur.

Aanmelden kan via www.duurzaammaasgouw.nl/wtm onder vermelding van de onderwerpen waarnaar de bijzondere aandacht uitgaat.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee