Informatiebijeenkomsten over aanpassing kern Stevensweert

 

 © Vestingstadje Stevensweert

Stevensweert
Silke van Deelen

Tijdens een tweetal informatiebijeenkomsten op woensdag 8 juni informeren BLM Wegenbouw, Gemeente Maasgouw en RA+ Ingenieurs de aanwezigen over de stand van zaken wat betreft de aanpassing van de kern van Stevensweert.

De gemeente Maasgouw wil de kern van Stevensweert op een duurzame manier verder herinrichten en met het oog op de historie. Het doel is om een blauwdruk te creëren waarna ook in de toekomst gerefereerd kan worden en er een lijn ontstaat bij de keuze van bijvoorbeeld wegprofiel, materiaal en meubilair. Een van de duurzaamheidsmaatregelen is het afkoppelen van regenwater. Tegelijk wordt door Enexis en WML alle kabels en leidingen vervangen.

De informatiebijeenkomsten vinden plaats op woensdag 8 juni van 15.00 tot 17.00 uur en van 18.00 tot 20.00 uur in Grand Café ’t Aod Kloaster, Markt 6 in Stevensweert. Gelieve vooraf aanmelden via n.hendrix@blmwegenbouw.nl of tel. 06-58984170.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee