Bruce Springsteen komt met Europese tour naar Landgraaf

Print
Bruce Springsteen komt met Europese tour naar Landgraaf

Liselotte Schüren danst met Bruce Springsteen op Pinkpop 2009. Afbeelding: René van Diemen 

Bruce Springsteen en The E Street Band hebben een Europese tour voor volgend jaar aangekondigd, waarbij de Born In The U.S.A.-zanger ook naar Nederland komt. Springsteen treedt 25 mei op in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam en op 11 juni op Megaland in Landgraaf.

Dat is te zien op het tourschema van Springsteen dat dinsdagochtend online verscheen. Of de zanger op zondag 11 juni 2023 op Pinkpop optreedt of dat hij een apart concert geeft, is vooralsnog onbekend.

De rockband en zanger geven in februari verschillende optredens in de Verenigde Staten en beginnen hun Europese tour op 28 april in Barcelona, Spanje. Springsteen doet verder onder meer Duitsland, Noorwegen en Ierland aan en sluit de tour op 25 juli af in Monza in Italië.

Lees ook: Bruce Springsteen naar Landgraaf? Het was de bedoeling, maar gaat toch niet door

Volg alles over Pinkpop bij De Limburger

Diverse verslaggevers zijn dit weekend op het festivalterrein in Landgraaf om verslag te doen van Pinkpop 2022. Gedurende 3 dagen plaatsen we recensies, reportages, interviews, foto's & video's en vind je alle bijzonderheden terug op de site. Ga naar > delimburger.nl/pinkpop en mis niets!