Minder treinen tussen Maastricht en Valkenburg in weekend van 28 en 29 mei


 

 © ANP

Maastricht -

In het weekend van 28 en 29 mei rijden er minder treinen tussen Maastricht Randwyck en Valkenburg aan de Geul.

Redactie

Het ongemak is het gevolg van werkzaamheden aan het spoor, waardoor de stoptrein niet kan rijden. Ter compensatie wordt de sneltrein tijdelijk als stoptrein ingezet. Deze zal daarom, naast in Maastricht, Meerssen en Valkenburg, ook stoppen op de stations Maastricht Noord en Houthem-St.Gerlach. Aanvullend zet Arriva ‘stopbussen’ in tussen Maastricht en Valkenbrug.

Lees ook: Rover: Arriva moet zijn reizigers beter informeren bij afwijken van de dienstregeling

„Mensen moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden”, meldt Arriva. „Reizigers tussen Maastricht Randwyck en Maastricht dienen gebruik te maken van de overige treinen (bijvoorbeeld RS12) of de reguliere lijnbussen. In de vroege ochtend en late avond rijdt hier ook vervangend busvervoer.”

Om gebruik te maken van een vervangende bus hebben reizigers een geldig vervoerbewijs nodig. Ook vooraf inchecken is een vereiste.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee