Zaak om het leven gebrachte Xavier Durlinger (19) in Opsporing Verzocht

 © Orange Media

Sittard -

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt vanavond, dinsdag 24 mei, aandacht aan de zaak Xavier Durlinger. De politie deelt in de uitzending meer informatie en nieuws over het onderzoek naar de dood van de 19-jarige.

Paul Dolhain

De 19-jarige Sittardenaar werd donderdagmiddag rond 13.30 uur dood gevonden door een team van de politie in een bosperceel op de Kollenberg. Sindsdien is het onderzoek in volle gang.

De politie gaat uit van een misdrijf en hoopt dat mensen die iets gezien hebben of camerabeelden hebben zich melden. Xavier Durlinger werd voor het laatst woensdag 11 mei om 22.30 uur gezien bij Ligne in Sittard. Hij reed op een zwarte herenfiets van het merk Cortina. Deze fiets is nog niet gevonden en ook de zwarte pet met goudkleurige letters die hij droeg is nog niet terecht.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal