Venloos bierfestival wil doorgroeien op nieuwe locatie Lage Loswal aan de Maas

 

 © IJver Bierfestival

Venlo -

Liefhebbers van een goed glas speciaalbier kunnen zaterdag hun hart ophalen op de Lage Loswal in Venlo, waar de voorjaarseditie van het IJver Bierfestival plaatsvindt.

Marcel van Lier

Twaalf kleinschalige brouwerijen uit binnen- en buitenland laten hen proeven van een kleine honderd soorten speciaalbier. Waaronder Herder Bier uit Velden, Kloosterbrouwerij Steyl, de Stadsbroewerie Remunj en de brouwerijen De Grieze uit Venray en Puuro uit Venlo. Door de aanwezigheid van brouwerij ’t Verzet uit het Belgische Ansegem krijgt het festival deze keer een internationaal.

Na twee geslaagde edities op het Dominicanenplein wil het festival op de nieuwe locatie aan de Maas doorgroeien naar zo’n duizend bezoekers.

Het bierfestival duurt van 14.00 tot 22.00 uur. Er is ook eten en live muziek. En wie geen liefhebbers is van speciaalbier, kan ook een pilsje, wijn of fris bestellen.

Kaarten inclusief speciaal bierglas zijn te koop via de website. Op 4 en 5 november volgt nog een najaarseditie in Domani.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee