Vrouw (55) uit Roermond en man (49) uit Heerlen aangehouden voor mensenhandel

Print
Vrouw (55) uit Roermond en man (49) uit Heerlen aangehouden voor mensenhandel

Afbeelding: ANP XTRA

Roermond / Heerlen -

De politie heeft dinsdagochtend een 55-jarige vrouw uit Roermond en een 49-jarige man uit Heerlen aangehouden voor mensenhandel.

Beide verdachten werden aangehouden in hun woning in hun woonplaats. Ze worden verdacht van mensenhandel en seksuele uitbuiting van meerdere vrouwen.

De verdachten zijn aangehouden na een langdurig politieonderzoek. De politie hield daarnaast een 26-jarige man uit Rotterdam en een 55-jarige man uit Delft aan. Zij werden gearresteerd in Rotterdam.

Het onderzoek begon na een aantal aangiftes van slachtoffers, afkomstig uit Limburg en andere delen van Nederland. De politie heeft in de woningen van de aangehouden verdachten doorzoekingen verricht waarbij verschillende goederen in beslag zijn genomen.

Het onderzoek loopt via de politie door. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. De verdachten worden voorgeleid aan de Rechter Commissaris.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee