Steekpartij in woning Tungelroy: één gewonde, verdachte opgepakt

Print

Steekpartij in woning Tungelroy: één gewonde, verdachte opgepakt. Video: Weert de Gekste

Tungelroy -

Bij een steekpartij in Tungelroy is woensdagochtend een man gewond geraakt.

Het incident vond rond half elf plaats aan de Tungelerschans. Omdat de verdachte zich nog schuilhield in de woning, was er veel politie op de been. Agenten in kogelwerende vesten omsingelden het pand en probeerden hem naar buiten te halen. Maar de verdachte gaf zich niet zomaar gewonnen.

Buurtbewoners zagen dat de man via een dak wist te vluchten. Omstanders en de politie zetten daarop de achtervolging in. De politie vorderde een auto van een passant om zo nog sneller bij de verachte te kunnen komen. Op de Truppertstraat kon de verdachte worden aangehouden. Hij werd in de boeien geslagen en is voor verder onderzoek. overgebracht naar het politiebureau.

Steekpartij in woning Tungelroy: één gewonde, verdachte opgepakt
Foto: WeertdeGekste

Het slachtoffer was kort ervoor in veiligheid gebracht door een buurtbewoner en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een traumahelikopter werd opgeroepen om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Vooralsnog is er niets bekend over de toedracht van het steekincident.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee