Politie deelt boetes uit op het hoofdveld van EVV Echt

 

 © Image Source

Echt
Silke van Deelen

Boa’s en de politie schrijven bekeuringen uit aan jongeren die buiten de trainingsuren op het hoofdveld van EVV Echt voetballen.

De gemeente Echt-Susteren heeft vorig jaar een apart voetbalveld aangelegd achter de tribune, inclusief afrastering en ballenvangers. Hier mag buiten de trainingsuren gevoetbald worden. Een groep jongeren zoekt echter toch steeds weer het hoofdveld op. „Bovendien worden telkens weer vernielingen aangericht aan de afrastering en wordt er veel afval achtergelaten op het veld, in de dug-outs en op de tribune. Voor de vrijwilligers van EVV Echt is dit zeer frustrerend”, zo laat het bestuur van EVV Echt weten op hun Facebookpagina.

Enige tijd geleden hebben boa’s en politie al waarschuwingen uitgedeeld. Ditmaal zijn er bekeuringen uitgeschreven. De hoogte van de boetes bedraagt 90 euro.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee