Stemmen voor Muziekdocent van het Jaar; welke docent is het meest bevlogen en inspirerend?

Print
Stemmen voor Muziekdocent van het Jaar; welke docent is het meest bevlogen en inspirerend?

Afbeelding: Website Muziekdocent van het Jaar

Heerlen -

Stemmen voor de Muziekdocent van het Jaar kan nog tot woensdag 1 juni. Bij de verkiezing gaat het om de meest bevlogen en inspirerende muziekdocent die door zijn enthousiasme leerlingen mee weet te nemen en voor een positieve ‘vibe’ zorgt in de klas.

„Het gaat om muziekdocenten die lesgeven in het voortgezet onderwijs en dan met name om iemand die niet alleen vanuit de theorie, maar vooral ook op basis van de praktijk en dus plezier vertrekt”, aldus de organisatie die de verkiezing organiseert.

„In de klas zelf maar wellicht ook door concerten te bezoeken, optredens te organiseren, flashmobs op poten te zetten, samen videoclips te bekijken of deze misschien wel zelf te maken. Muziek is een oneindige inspiratiebron en dat moet muziekonderwijs dus ook zijn. Dat ligt grotendeels bij de kracht van de docent. Dit kan ook een docent zijn die niet direct muziekles geeft, maar gewoon een kloppend hart voor muziek heeft en leerlingen daarmee enthousiasmeert.”

Een docent nomineren kan via www.debestemuziekdocent.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee