Festival of Two Trees brengt muziek en kunst naar de neongekleurde kloostertuinen in Sittard

Print
Festival of Two Trees brengt muziek en kunst naar de neongekleurde kloostertuinen in Sittard

Afbeelding: Arlaque De Clerque

Sittard -

In de tuinen van het Sittardse Agnetenklooster vindt een kleinschalig en belevingsgericht kunstenfestival plaats op 4 en 6 juni.

Feel good, Flow Art en Creative Design zijn de kernwoorden. Er zijn drie podia in de tuinen die worden uitgedost in neonkleuren. Op zaterdagmiddag 4 juni en 6 juni (Tweede Pinksterdag) ’s middags zijn er optredens van lokale talenten op het gebied van popmuziek, pianomuziek, moderne sprookjesverhalen en ballet. Zo zal Madoux zaterdag 4 juni afsluiten. Madoux won recent de prijs van Popbelofte Limburg en opent Pinkpop 2023. Zij spelen naast eigen werk twee nummers van Fleetwood Mac. Ook Good Moral Character, Marrowland, Mala, Kootje Spek, Julius, Britt Rietrae, Mieke Cremers en balletschool Danzaira zijn aanwezig.

Op Tweede Pinksterdag 6 juni sluiten twee internationale bands de middag af. Naast het Franstalige Faux Noir uit Hasselt, speelt Solomon naast hun eigen set ook twee nummers van Billie Eilish. Verder treden ook Anne-Linde van de Veen, Ricardo & Fer, Sarah & Gerzon, Rutger Clemens, Kennedy Jo en Rik Peters op.

Er zijn stoelen aanwezig, maar bezoekers mogen een dekentje en eigen drank meenemen. Wel is er koffie, thee, water en biologische appelsap verkrijgbaar. Omdat er maximaal 150 bezoekers per middag in de kloostertuinen zijn toegestaan, vraagt de organisatie aan bezoekers om zich van tevoren aan te melden via info@visionsofmoresnet.com. De toegang van dit festival is gratis.

Voor verdere programmering wordt verwezen naar www.visionsofsongsandstories.com.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee