Pop-up etalage in voormalige bakkerij gevuld met Belvendaria voor echte Belfeldenaren

Print
Pop-up etalage in voormalige bakkerij gevuld met Belvendaria voor echte Belfeldenaren

De Belfeldse vlag.  Afbeelding: Dorpsraad Belfeld

Belfeld -

Als opmaat naar de Trots op Belfeld-dag op 18 juni is de etalage van het voormalige pand van Bakkerij Ewals aan het Koninginneplein gevuld met ‘Belvendaria’.

Naast Belfeldse pentekeningen van Bart Leurs wordt een ruime keus in Trots op Belfeld-merchandise getoond, zoals Belfeldse mokken, speldjes, bierviltjes, manchetknopen en de dorpsvlag. De verkoopopbrengst is voor speeltuin ’t Superweike. Ook zijn er interieuraccessoires met een Belvends tintje uitgestald.

Tijdens de Trots op Belfeld-dag krijgen inwoners een update over de initiatieven die ontstaan zijn vanuit de Belfeld Ambitie Boeken uit 2018. Zo is het Meelderbroek-viaduct onder de A73 opgeknapt, een vlindertuin aangelegd, een rolstoeltrampoline geplaatst in ’t Superweike en zijn in het hele dorp stoeptegels met QR-codes gelegd.

De artikelen in de pop-up winkel zijn te bestellen via info@superweike.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee