Drie Rabobanken gaan samen verder als Rabobank Midden-Limburg

 

 © Venema Media

Silke van Deelen

De Rabobanken Roermond-Echt, Peel, Maas en Leudal en Weerterland en Cranendonck gaan per 1 juli samen verder als Rabobank Midden-Limburg.

De ledenraden van de drie banken gaven hier 30 mei groen licht voor. „Rabobank Peel, Maas en Leudal, Rabobank Roermond-Echt, en Rabobank Weerterland & Cranendonck vormen samen één logisch leefgebied. De banken kennen elkaar goed en werken al nauw samen. Het voelt dan ook als een logische stap om samen door te gaan.”

Het directieteam, bestaande uit Harry Lempens en Hans de Kinderen, kijkt uit naar de toekomst: „Onze ambitie is dat het sociaaleconomische gebied Midden-Limburg en Cranendonck een regio is waar mensen graag wonen, werken, ondernemen en recreëren. Als Rabobank staan wij midden in de samenleving en we investeren en innoveren samen met onze omgeving. Samen het verschil maken, samen sterk voor een vitale regio.”

Guul Smeets neemt na 44 jaar afscheid van de Rabobankorganisatie. Hij heeft Rabobank Peel, Maas en Leudal de afgelopen jaren succesvol geleid. Nu het samenvoegingstraject is afgerond is dit voor hem een natuurlijk moment om per 1 juli met pensioen te gaan.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee