Expositie en presentatie gedichtenbundel in Spaubeekse beeldentuin

 

 © Cel Lemmens

Spaubeek
Redactie

Kunstenaar Cel Lemmens uit Spaubeek houdt in de weekenden van 11 en 12 en 18 en 19 juni een expositie in zijn beeldentuin.

Er is, naast werk van Lemmens zelf, ook kunst van de hand van Kristin Bemelmans, Frans Bruls, Dawaa Huizinga-Molom, Iene Meulenberg, Annie Meuleners, John Pennings, Frans Thevis en John Willems te zien.

Poëzie

De opening van de tentoonstelling staat vrijdag 10 juni om 19.00 uur al op de planning en wordt verricht door schrijver en dichter Jacques Smeets. Hij zal een speciaal voor de gelegenheid geschreven gedicht voordragen. Daarnaast presenteert Smeets tijdens het weekend zijn eerste gedichtenbundel: Dichterbij het leven en de dood. Ook draagt hij tijdens de weekenden regelmatig voor uit eigen werk. Op de slotdag (19 juni) gebeurt dit onder muzikale begeleiding van troubadour Ruud Verhoeven.

Mensen die de expo willen bezoeken op eerdergenoemde data van 11.00 tot 17.00 uur terecht op adres Kupstraat 61 in Spaubeek. Parkeren kan op de markt aan de Bongerd. Eventuele opbrengsten komen ten goede aan Alpe d’HuZes. Jacques Smeets draagt per verkocht boek vijf euro af aan dat goede doel.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee