Samen-doen Fonds Moesel ondergebracht bij de Sponsorwinkel Weert

 

 © ING Image

Weert
Silke van Deelen

Het Samen-doen Fonds Moesel wordt ondergebracht bij de Sponsorwinkel, een initiatief van Punt Welzijn in Weert.

In 2012 werd het Samen-doen Fonds Moesel opgericht. Het fonds kwam tot stand door de fusie van Stichting Buurtcentrum Moesel en Stichting Punt Welzijn, waarbij het Buurtcentrum werd overgenomen door Punt Welzijn. Dit jaar is besloten om het fonds onder te brengen bij de Sponsorwinkel, een initiatief van Punt Welzijn. De criteria blijven hetzelfde. Dat betekent dat het fonds uitsluitend een bijdrage blijft leveren aan activiteiten in de wijk Moesel, die de onderlinge band tussen bewoners in de wijk, straat en buurt bevorderen. Deze activiteiten kunnen door organisaties of verenigingen uit Moesel of werkend voor Moesel georganiseerd worden. Ook bewoners(groepen) uit de wijk kunnen aanvragen indienen.

Aanvragen die vorig jaar zijn ingediend en een activiteit in 2022 betreffen, worden nog op de oude manier afgehandeld. Nieuwe aanvragen kunnen vanaf heden ingediend worden bij de Sponsorwinkel via de link www.sponsorwinkelweert.nl/aanvragen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee