Video: Emotionele oproep van zus vermiste Gino (9): ‘Laat hem gaan, het is het niet waard’

Print

Emotionele oproep van zus vermiste Gino (9. Video: Het Belang van Limburg / Tom Palmaers

Kerkrade -

Kelly, de zus van de vermiste Gino (9), is ten einde raad en doet vrijdag een emotionele oproep. „Gino zelf, of degene wie hem heeft, kom terug, laat hem gaan.”

Sinds woensdagavond wordt met man en mach gezocht naar de 9-jarige Gino van der Straeten uit Kerkrade. De politie heeft een Amber Alert verstuurd. Het jongetje werd voor het laatst gezien in een speeltuintje, volgens de politie is hij in levensgevaar.

Lees ook: ‘Anne Faber-team’ nu ook ingezet in Limburg, vrijwilligers uit het hele land zoeken naar Gino

De zussen van de vermiste Gino (9) weten niet wat doen. De oudste zus, Kelly zou binnenkort pleegouder van hem worden: „Hij komt normaal nooit buiten. Hij zou om half acht terugkomen, maar kwam nooit terug. Ik ben gaan zoeken maar kreeg geen signaal. Mensen let goed op hem. Hij is een lief mannetje. Erg behulpzaam maar hij kan bang zijn. Gino zelf, of degene wie hem heeft, kom terug, laat hem gaan.”

Lees ook: Familie vermoedt dat Gino in een auto is gestapt: Duitse speurhonden pakken spoor op

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee