Kletsnat in je beste pak: Toverland voert sollicitatiegesprekken in wildwaterbaan

 © Attractiepark Toverland

Sevenum -

Neem de handdoek maar mee, want bij dit sollicitatiegesprek blijf je niet gegarandeerd droog. Attractiepark Toverland gaat sollicitanten interviewen in een bootje van wildwaterbaan Djengu River.

Simon Doesborgh

Geïnteresseerden kunnen zich via de website van Toverland aanmelden voor een gesprek in de waterattractie. Een ritje over de kolkende rivier duurt ongeveer vijf minuten. En ja, je kunt kletsnat worden tijdens het interview, zegt een woordvoerder. „Dat is uiteraard ook de bedoeling. We zoeken mensen die bij ons park passen en open staan voor zulke ludieke acties.”

De gesprekken vinden na sluitingstijd plaats op dinsdag 21 juni en donderdag 30 juni. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het gesprek voeren in de wildwaterbaan is niet verplicht: voor sollicitanten met koudwatervrees is het ook mogelijk om op een ander moment een sollicitatiegesprek in te plannen, zonder een nat pak te halen.

Het attractiepark is naarstig op zoek naar nieuwe krachten voor onder meer de attracties, horeca, retail, gastenservice en schoonmaak. Het doel is om deze zomer honderd nieuwe mensen aan te nemen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal