‘Bryan Linssen vertrekt naar Urawa Red Diamonds in Japan’

Print
‘Bryan Linssen vertrekt naar Urawa Red Diamonds in Japan’

Bryan Linssen.  Afbeelding: Orange Pictures

Bryan Linssen verlaat Feyenoord en gaat zijn geluk beproeven in de Japanse competitie, zo meldt voetbalweekblad VI dinsdag. Volgens het magazine is de aanvaller (31) uit Neeritter rond met Urawa Red Diamonds, maar moet een en ander nog worden geregeld.

Linssen, die in De Kuip nog een doorlopend contract had maar er nooit een geheim van heeft gemaakt nog eens graag naar het buitenland te willen, speelde de voorbije twee jaar voor Feyenoord. Met de Rotterdamse club greep hij onlangs naast de eindzege in de Conference League.

Eerder kwam hij uit voor Fortuna Sittard, MVV, VVV, Heracles, FC Groningen en Vitesse. In 341 eredivisiewedstrijden scoorde de Limburger 108 keer.

Lees ook: Feyenoorder Bryan Linssen heeft gesprekken met andere clubs tijdelijk stopgezet: ‘Voor deze finale moet alles wijken’

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee