Evenement voor starters in Sittard: ‘Ondernemen doe je samen’

 © ANP

Sittard -

Het StartersCentrum Limburg houdt op 29 juni een startersevenement bij Office à la Carte in Sittard onder de naam ‘Ondernemen, ook ná corona, doe je samen!’ Een goede voorbereiding is volgens het StartersCentrum één van de pijlers van succesvol ondernemerschap.

Lieke Rijkx

Het StartersCentrum Limburg helpt al 27 jaar ondernemers op weg en organiseert regelmatig evenementen voor starters. Tijdens de coronapandemie lagen die evenementen tijdelijk stil. Op 20 april vond het eerste evenement na corona plaats, in Maastricht. Nu is het de beurt aan de Westelijke Mijnstreek.

Het Startersevent is bedoeld voor iedereen die overweegt als zelfstandig ondernemer te starten of onlangs is gestart. Afgestemd op vragen van starters uit de dagelijkse praktijk stelde StartersCentrum Limburg een programma samen. Branding, het opzetten van je administratie en starten met een WW-uitkering zijn enkele thema’s die aan bod komen. Na de plenaire opening kan iedere deelnemer twee workshops volgen. Deelname is gratis, maar je moet je wel inschrijven via de website van het StartersCentrum.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal