Regenboogfestival en Biespop in het weekend van 25 en 26 juni bij Op de Bies in Landgraaf

De band Doemediemaar treedt ook op tijdens Biespop.© Facebookpagina Doemediemaar.

Landgraaf
redactie

Op de Koraal Parkstad locatie Op de Bies aan de Hereweg in Landgraaf vindt in het weekend van 25 en 26 juni een tweetal festivals plaats. Op zaterdag de eerste editie van het Regenboogfestival en op zondag voor de 25ste keer Biespop.

Tijdens het Regenboogfestival staan tussen 14.00 en 16.00 uur optredens geprogrammeerd van onder andere Gigi Love, Madame Gisela, Wonderland Burlesque dansgroep, Ana Meizing, Maan von Wytch, dansgroep The Family, Tootsie en sopraan Floor Bosman. Die dag wordt tussen 13.00 en 14.00 uur de top 10 van de Regenboog Top-40 gepresenteerd. Stemmen kan hier.

De line up van Biespop bestaat uit onder andere Skartacus, Doemediemaar, Celine van Veldhoven, Nighthawker, United by Music, Aukje en Sophie+Anne. Het muziekfestival vindt tussen 13.00 en 19.30 uur plaats.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal