Wil Boessen uit Sittard in beeld voor belangrijke rol binnen jeugdopleiding PSV

Print
Wil Boessen uit Sittard in beeld voor belangrijke rol binnen jeugdopleiding PSV

Wil Boessen.  Afbeelding: Pro Shots -Paul Roling

Eindhoven -

Trainer Wil Boessen uit Sittard zou in beeld zijn om een belangrijke rol binnen de jeugdopleiding van PSV te gaan bekleden.

De Eindhovenaren willen hem naar verluidt vastleggen als assistent-trainer voor Jong PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. Het is de bedoeling dat Boessen (58 jaar) een dosis routine toevoegt aan de trainersgroep op De Herdgang. Hij kan als een soort mentor fungeren op het trainingscomplex.

Volgens de regionale krant zijn er al diverse gesprekken gevoerd die in goede harmonie zijn verlopen. Het is afwachten of Boessen daadwerkelijk tot overeenstemming komt met PSV.

De Sittardse coach was het voorbije seizoen eindverantwoordelijke bij Helmond Sport, totdat hij in februari vanwege teleurstellende resultaten moest vertrekken. Boessen was in het verleden ook trainer van onder meer Fortuna Sittard en VVV-Venlo.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee