Max Verstappen weer derde en moet opnieuw teamgenoot voor zich dulden in laatste vrije training

Print
Max Verstappen weer derde en moet opnieuw teamgenoot voor zich dulden in laatste vrije training

Afbeelding: Getty Images

Max Verstappen heeft opnieuw de derde tijd genoteerd in de laatste vrije training. Teamgenoot Sergio Pérez was op het Baku City Circuit het snelste voor Charles Leclerc.

De Mexicaan ging rond in een tijd van 1:43.170 en was daarmee slechts 0.070 sneller dan Leclerc. Verstappen moest tweetienden toegeven.

Schelden

De Limburger was aan het einde van de sessie goed op weg om de tijd van Pérez aan te vallen. Een langzaamrijdende Fernando Alonso voor hem ontnam hem de kans op een snelle tijd. Al scheldend over de boordradio uitte hij zijn onvrede. Het was niet voor het eerst dit weekend dat een langzaamrijdende auto Verstappens ronde verpeste.

Lees ook: Deze vrouw is het meesterbrein achter de strategieën van Max Verstappen

De DRS-problemen waar Verstappen de eerste dag mee te maken had, leken in de derde vrije training verholpen. Het wapperen van de klep was dit keer een stuk minder.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee