Gewonde man (76) uit Weert toch niet aangereden door vrachtwagen op A67

 

 © Persbureau Heitink

Weert
Redactie

Een 76-jarige man uit Weert is in de nacht van zondag op maandag gewond geraakt toen hij met zijn auto strandde langs de A67 bij Geldrop.

Hij ging vanaf de vluchtstrook op zoek naar hulp, maar werd onwel en viel. De politie meldde in eerste instantie dat de man door een vrachtwagen was aangereden en zwaargewond raakte, maar komt daar maandagmiddag op terug.

Lees ook: Voetganger uit Weert zwaargewond na aanrijding op A67, vrachtwagenchauffeur rijdt door

Een getuige zei tegen de politie dat de vrachtwagenchauffeur na de aanrijding doorreed. De politie stelt nu echter dat de getuige „de situatie niet helemaal correct” inschatte. De agenten ter plaatse gingen door de verklaring en de situatie ter plekke uit van een aanrijding, verklaart de politie.

Verwondingen minder ernstig

Ook de verwondingen van de man zijn minder ernstig dan eerst gedacht. Er werd eerst gemeld dat hij zwaargewond was, maar nu blijkt dat hij aan de val wonden op zijn handen en gezicht heeft overgehouden. De politie doet geen verder onderzoek meer naar het ongeval.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee