Walhalla voor gamers geopend in foyer Pathé bioscoop

 © Pathé Maastricht

Maastricht -

Gamers kunnen sinds 10 juni bij Pathé Maastricht de strijd aangaan met vrienden of andere gamers in het nieuw geopende Go!Gaming.

Redactie

De unieke state of the art gamelocatie is uitgerust met Nvidia RTX videokaarten, Playseat Gaming Chairs en Playseat Raceseats, zodat gamers zich helemaal kunnen verliezen in spellen van Minecraft tot Fortnite en van Rocket League tot simracing.

Go!Gaming is een samenwerkingsverband van Pathé en H20 Esports Campus. Pathé Maastricht is de vierde bioscoop in Nederland die is uitgebreid met Go!Gaming. De locatie is gevestigd binnen de Pathé foyer en is bereikbaar via de ingang van de bioscoop.

De Go!Gaming locatie opent met 33 game plekken. Er zijn ook Nintendo Switches, Playstations 5 en Xbox Series X aanwezig in de console area. De focus ligt op het spelen van competitieve games zoals Fortnite en League of Legends en racing games zoals The Crew 2 en Forza Horizon 5.

In Go!Gaming Maastricht staat een crew klaar om gamers, van beginners tot gevorderden, te begeleiden en uitleg te geven over de wereld van gaming. Competitieve gamers kunnen hun skills verbeteren tijdens één van de workshops en trainingen die worden gehost door de beste professionele gamers via H20 Esports Campus.

Ga voor tickets en meer informatie naar: www.gogaming.gg.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal