Laatste kans stemmen op mooiste foto van fotowedstrijd Echt in Beeld

 

 © Winkelhart Echt

Echt
Silke van Deelen

De laatste dagen zijn ingegaan; tot en met 16 juni kan publiek stemmen op de mooiste foto van fotowedstrijd Echt in Beeld, georganiseerd door Winkelhart Echt.

In aanloop naar de koopzondag van het Hemelvaartweekend werden fotografen uitgedaagd hun mooiste foto van het winkelcentrum in te sturen. Hieruit is een selectie voortgekomen die tijdens de koopzondag werd geëxposeerd. Dit was tevens het startsein van de stemperiode, waarbij op www.winkelhartecht.com/fotowedstrijd door publiek gestemd kan worden op de mooiste foto. Inmiddels hebben al honderden geïnteresseerden hun stem uitgebracht. De drie winnaars van de fotowedstrijd ontvangen aanmoedigende prijzen en een exemplaar van hun foto in grote print.

De inzendingen bieden een veelzijdig beeld van het winkelcentrum. Waar de ene fotograaf in het bijzonder lette op het perspectief van de foto, richtte de ander zich juist meer op de inhoud van het beeld. De diversiteit aan beelden verraste het bestuur van de ondernemersvereniging in oprichting, die met dezelfde veelzijdigheid in de gelederen als jury optrad.

Nieuwe samenwerking

De fotowedstrijd is een van de resultaten van een nieuwe samenwerking tussen ondernemers in Winkelhart Echt. De afgelopen periode heeft een compact team van ondernemers gewerkt aan plannen om na jaren van afwezigheid een nieuwe ondernemersvereniging op te richten. Hierbij worden zij gesteund en ondersteund door de Gemeente Echt-Susteren. Doel van de hernieuwde samenwerking is een collectieve vertegenwoordiging te hebben en gezamenlijk op te trekken in het versterken van het kernwinkelgebied.

Meer informatie over ondernemers en belevenissen in Winkelhart Echt is te vinden op www.winkelhartecht.com.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee