Groeiversnelling bij Crowe Foederer

 © Crowe Foederer

Roermond, Venlo, Venray -

Accountants- en advieskantoor Crowe Foederer, met vestigingen in Roermond, Venlo en Venray, had in 2021 een omzetgroei van 8,5 procent. Daarmee kwam de omzet op 75,2 miljoen euro. Volgens het kantoor zet de trend in 2022 door en groeit de omzet dit jaar met 20 tot 25 procent.

Lieke Rijkx

Tegelijkertijd met de omzet groeide ook het aantal medewerkers in 2021 van 448 naar 507. Johan Daams, CEO: „Het eerste kwartaal van 2022 laat wederom een autonome omzetgroei zien van tien procent en het aantal personeelsleden is inmiddels gegroeid naar 550. Daarnaast dragen overnames zoals die van Personeelsdiensten Veghel (PDC) en CONTOUR accountants in Venlo en Venray nog eens ruim tien procent bij aan onze omzetgroei en een uitbreiding naar 620 medewerkers per 1 juni. Daarmee verwachten we dit jaar een totale omzetgroei te noteren van 20 tot 25 procent.”

Volgens Crowe Foederer is de groei onder andere te danken een de inzet op kwaliteit, medewerkerstevredenheid en maatschappelijke betrokkenheid. „Op al deze terreinen hebben we continue verbeteringsprogramma’s ingezet. Zo blijven we volop investeren in de kwaliteit en de borging van kwaliteit in onze dienstverlening.”

In de tweede helft van dit jaar start het bedrijf met een learning & developmentprogramma in combinatie met een leiderschapsprogramma voor alle medewerkers. Op het gebied van MVO koos het bedrijf ‘gelijke kansen’ als thema. Hiervoor werkt Crowe Foederer onder andere samen met het Fonds Gehandicaptensport en met IMC-weekendscholen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal