The Rolling Stones halen Amsterdams concert op 7 juli in

Print
The Rolling Stones halen Amsterdams concert op 7 juli in

Mick Jagger verlaat het Amstel Hotel en zwaait naar de toegestroomde fans. Op het moment van de foto was nog niet bekend dat Jagger corona had.   Afbeelding: ANP/Evert Elzinga

The Rolling Stones halen het Amsterdamse concert dat maandag op het laatste moment werd afgezegd op donderdag 7 juli in.

Dat heeft concertorganisator MOJO woensdag bekendgemaakt aan het ANP. Alle kaartjes van de oorspronkelijke show blijven geldig.

De Stones moesten tot grote teleurstelling van de fans verstek laten gaan omdat frontman Mick Jagger corona bleek te hebben. De 78-jarige zanger voelde zich enkele uren voor de show niet lekker en liet zich testen. Veel fans stonden toen al in de Johan Cruijff ArenA te wachten.

Nieuwe concert

De band heeft nog tot eind juli concerten in Europa gepland staan. Een nieuwe datum was vanwege de ruime opzet van het tourschema op het oog makkelijk in te plannen. Het nieuwe concert is nu tussen het concert in Londen op 3 juli en dat van Brussel op 11 juli gepland.

Lees ook: Teleurstelling bij Limburgse fans na afgelasten concert Rolling Stones: ‘Ik zat in een stadion vol trieste fans en veel huilende mannen van middelbare leeftijd’

Ook de ArenA had ruimte voor het inhaalconcert. Begin juli vindt in het Ajax-stadion het dancefeest Sensation plaats waarna de concerten van Ed Sheeran op 14 en 15 juli de eerstvolgende evenementen zijn.

Voor de show op 7 juli zijn volgens MOJO nog een beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee