Gemeente Nederweert verhoogt de jaarlijkse subsidie voor dorpsraden

 

 © Gemeente Nederweert

Nederweert
Silke van Deelen

De gemeente Nederweert verhoogt de jaarlijkse subsidie van de dorpsraden van Budschop, Leveroy, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel en Ospeldijk.

De dorpsraden zijn een onmisbare schakel als het gaat om het creëren van een leefbare omgeving. De gemeente is trots op de rol die zij hierin innemen. Alle zes de dorpsraden van Budschop, Leveroy, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel en Ospeldijk zetten zich op hun eigen manier in om de leefbaarheid van hun kern te verbeteren. Gemeente Nederweert juicht dit toe en wil de dorpsraden meer vrijheid en vertrouwen geven om hier actief mee aan de slag te gaan. Daarom verhoogt de gemeente de jaarlijkse subsidie.

De dorpsraden grijpen de kansen die hierdoor ontstaan met beide handen aan. Zo vertelt Joke Oostdijk (dorpsraad Budschop): “Dit biedt extra kansen voor onze kern. Mooi gebaar van de gemeente.” En Rini van Veldhoven (Dörpsoverlek Ni-jwieërt) verwacht dat ze hierdoor meer kunnen realiseren met en voor de Nederweertenaren.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee