Fortuna Sittard strikt online gokbedrijf BetCity als nieuwe hoofdsponsor

Print
Fortuna Sittard strikt online gokbedrijf BetCity als nieuwe hoofdsponsor

Afbeelding: Pro Shots -Toin Damen

Fortuna Sittard heeft BetCity aan zich gebonden als nieuwe hoofdsponsor. De aanbieder van online sportweddenschappen en casinospellen tekende een overeenkomst voor drie seizoenen met de Sittardse club.

De bedrijfsnaam zal op de voorkant van het tenue komen te staan. Fortuna-directeur Ivo Pfennings laat weten dat BetCity al vóór de ontknoping van de competitie het hoofdsponsorcontract ondertekende.

Lees ook: Een lijntje tussen Fortuna Sittard en de Turkse spits Burak Yilmaz; voer voor twijfel

Stadion

Om de samenwerking af te trappen gaan de nieuwe hoofdsponsor en de club samen met de supporters de (geel-groene) uitstraling van het stadion aanpakken, zo laat de Fortuna Sittard weten. „Meer informatie hierover volgt op zeer korte termijn”, geeft Pfennings aan. Hij zegt dat de deal met de nieuwe hoofdsponsor de club de gelegenheid geeft om weer de volgende stap te zetten in de verdere professionalisering van de club en dat het bijdraagt aan de structurele groei van de begroting. „Het geeft ons tevens de gelegenheid om faciliteiten te verbeteren.”

850 miljoen euro

Vorige week werd bekend dat het van oorsprong Nederlandse BetCity wordt overgenomen door het Britse Entain Group. Er wordt minimaal 300 miljoen euro betaald, maar de deal kan oplopen tot een bedrag van 850 miljoen euro.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee