Oud-speler Ard van Peppen keert als vitaliteitsmanager terug bij Roda JC

Print
Oud-speler Ard van Peppen keert als vitaliteitsmanager terug bij Roda JC

Ard van Peppen.  Afbeelding: Arcieffoto Ermindo Armino

Kerkrade -

Roda JC heeft oud-speler Ard van Peppen vastgelegd als vitaliteitsmanager. De voormalig linksback start op 1 juli met zijn nieuwe functie in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

De aanstelling van de 36-jarige Van Peppen komt voort uit de ambitie van de club om een sterkere maatschappelijke rol in de omgeving te vervullen. „We richten ons op het verbeteren van de vitaliteit en gezondheid, daar ligt onze expertise”, zei algemeen directeur Jordens Peters daar in een interview met De Limburger over.

Lees ook: Voetballoopbaan Ard van Peppen eindigt zonder tranen

Als vitaliteitsmanager moet Van Peppen ervoor zorgen dat steeds meer mensen in de regio een gezonde levensstijl omarmen. De precieze invulling wordt toegelicht bij de presentatie van het nieuwe beleidsplan van Roda eind deze maand.

Topsportcoach

Van Peppen speelde vijf seizoenen in het Parkstad Limburg Stadion en zette in de zomer van 2018 een punt achter z’n carrière als profvoetballer. Hij richtte daarna een voetbalschool op met oud-ploeggenoot Frank Demouge en is tegenwoordig werkzaam als topsportcoach.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee