Duoconcert Philharmonie Sittard en Brass Band Limburg

 

 © ING Image

Sittard
Silke van Deelen

Het harmonieorkest van de Philharmonie Sittard verzorgt samen met de Brass Band Limburg een duoconcert op zondag 26 juni.

Het concert, dat om 15.00 uur start, vindt plaats in de centrale hal van museum De Domijnen aan de Ligne. Het harmonieorkest, onder leiding van Bart Partouns, heeft voor een gevarieerd en nieuw muzikaal programma gekozen met onder andere de muziekstukken Journey through the Stratosphere, The Hounds of Spring en La Leyenda del Beso.

Na de pauze presenteert de Brass Band Limburg een op en top Brits programma met eigen Limburgs toptalent. Populaire meesterwerken uit de brassband-cultuur passeren deze middag de revue met een authentieke Limburgse interpretatie.

Entreekaarten voor het duoconcert zijn verkrijgbaar aan de dagkassa of via de website van de Philharmonie (www.philharmonie.nl/duoconcert) en kosten 5 euro inclusief een consumptie.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee