Boekpresentatie van verhalenbundel door kinderen in en rondom Echt-Susteren

 

 © De Domijnen

Echt-Susteren
Silke van Deelen

In Leeswinkel Echt vindt op zaterdag 2 juli de boekpresentatie plaats van ‘Avonturen in inkt’, een bundel verhalen geschreven door kinderen in en rondom Echt-Susteren en vertaald naar het dialect door Veldeke Krink Limburg.

De verhalenbundel is ontstaan vanuit een workshopreeks Avonturen in Inkt, gegeven door schrijver Kevin Damen en georganiseerd door BIND Cultuur (onderdeel van Stichting Menswel) in samenwerking met Veldeke Krink Ech. Kinderen uit de gemeente Echt-Susteren hebben bij deze workshops gewerkt aan hun eigen verhalen. Zij hebben de verhalen ingesproken als audiobook en deze verhalen zijn in het Ech-Zösters vertaald door Veldeke Krink Ech. Het is een combinatie van originele verhalen én fanfiction van eigen bodem.

Belangstellenden zijn van harte welkom bij de boekpresentatie op zaterdag 2 juli van 14.00 tot 15.00 uur in Leeswinkel Echt.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee