Van Hooft Verkeerstechniek uit Ittervoort overgenomen door BUKO Infrasupport

John van Hooft en Robert Emmerich  © Van Hooft

Ittervoort -

Het in Ittervoort gevestigde Van Hooft Verkeerstechniek is per 17 juni verkocht aan branchegenoot BUKO Infrasupport. Deze marktleider in tijdelijke en spoedeisende verkeersmaatregelen verwacht hierdoor haar positie in Zuidoost-Nederland te verstevigen.

Redactie WijLimburg

Van Hooft Verkeerstechniek is sinds 2010 actief in de verhuur van omleidingsborden, pijlen, hekken, pionnen en informatieborden in Noord-Brabant en Limburg. Na de verkoop zal het filiaal haar activiteiten voortzetten onder de naam BUKO Infrasupport regiovestiging Ittervoort.

Centrale ligging

Robert Emmerich, algemeen directeur BUKO Infrasupport: ,,De overname van Van Hooft past naadloos in de groeistrategie om ons regionaal verder te verstevigen. Dankzij de centrale ligging van de locatie in Ittervoort kunnen we opdrachtgevers in Zuidoost-Nederland nog beter ondersteunen.”

Met de overname van Van Hooft groeit het aantal regiovestigingen verder naar tien. Er werken ruim 320 medewerkers.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal