Wandelmaatjes Meerssen zoekt vrijwilligers voor ‘net dat beetje extra aandacht’


 

 © Wandelmaatjes Meerssen

Meerssen -

Het project Wandelmaatjes Meerssen, van Envida en Bunde Nu Samen, zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om af en toe een wandeling te maken met mensen die ‘een stimulans nodig hebben om op pad te gaan’.

Redactie

Het gaat daarbij bijvoorbeeld om mensen die alleen wonen en/of nauwelijks buiten (kunnen) komen. „Als wandelmaatje kunt u echt iets betekenen voor een ander. U zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en een leuk moment voor iemand die zich eenzaam voelt of lichte geheugenproblemen heeft”, schrijft de organisatie in een oproep.

Lees ook: Bunde Nu Samen ging aan de wandel tijdens gedwongen sluiting van Ut Zaelke

Er zijn geen verplichtingen aan het vrijwilligersschap verbonden. Hoe vaak, waar en wanneer men gezamenlijk de benen strekt wordt in onderling overleg bepaald.

Info en aanmelding: 06-14299704 of jacqueline.lemmens@planet.nl (Jacqueline Lemmens) en 06-48370146 of truus.custers@hotmail.com (Truus Custers).

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee