Als je De Limburger nog niet volgt op Instagram, heb je tijdens Pinkpop wat gemist: bekijk het nu terug en geniet na

Screenshot van ingestuurde video © De Limburger

Landgraaf -

Recensies, sfeerverslagen, video’s vanuit het publiek, foto’ van feestende mensen en vragen of oproepen. Verspreid over drie dagen plaatste De Limburger meer dan 55 ‘stories’ op Instagram aan alle ruim 25.000 volgers. Foto’s en video’s die alléén via het Instagram-account te bekijken zijn.

Redactie

Iemand die dit weekend niet op Pinkpop was, kon via de site, nieuwsapp en Instagram van De Limburger toch meegenieten van de 53ste editie van het festival. De verslaggevers ter plekke schreven meer dan 40 verhalen en onze fotografen zorgden voor prachtige beelden. Toch was er nog meer.

>> Klik hier om De Limburger te gaan volgen op Instagram

Ook het publiek stuurde ons foto’s en video’s door van optredens op de festivalweide. Deze beelden hebben we allemaal geplaatst op ons Instagram-kanaal, waardoor je het gevoel kreeg alsof je er bij was. In totaal zijn meer dan 55 stories geplaatst aan alle 25.000 volgers. Hoewel een story eigenlijk maar 24 uur zichtbaar is, hebben we goed nieuws: alle geplaatste verhalen zijn opgeslagen en terug te kijken via het hoogtepunt. Je kunt dit bekijken door op het rondje te klikken onder het profiel.

Klik op het rondje onder het profiel © De Limburger

Kijk hieronder naar alle stories in vogelvlucht (2 sec. per verhaal)

Alle Instagramstories van De Limburger in vogelvlucht. © De Limburger

Volg alles over Pinkpop bij De Limburger

Diverse verslaggevers zijn dit weekend op het festivalterrein in Landgraaf om verslag te doen van Pinkpop 2022. Gedurende 3 dagen plaatsen we recensies, reportages, interviews, foto's & video's en vind je alle bijzonderheden terug op de site. Ga naar > delimburger.nl/pinkpop en mis niets!