Van Bommel trapt af met eerste training bij Antwerp, nog vakantie voor Janssen

Print
Van Bommel trapt af met eerste training bij Antwerp, nog vakantie voor Janssen

Afbeelding: Twitter FC Antwerp

Mark van Bommel heeft maandag voor het eerst een training gegeven bij zijn nieuwe Belgische werkgever FC Antwerp.

Van Bommel werd op de Bosuil geflankeerd door zijn Nederlandse staf: assistenten John Stegeman Andries Ulderink en Jürgen Dirkx en physio Egid Kiesouw. Ook de keeperstrainer heeft een flinke connectie met Nederland. Brian Vandenbussche stond jaren onder de lat bij SC Heerenveen en Sparta.

Aan nieuwe spelers kon Van Bommel alleen Anthony Valencia al verwelkomen. Vincent Janssen geniet net zoals enkele andere spelers nog van een welverdiende vakantie vanwege de recente interlands. Ondanks de afwezigen was er toch een selectie van negen man om mee te werken.

Na de warming-up en enkele rondo’s nam John Stegeman het commando in handen. Met luide stem leidde de assistent-coach een balbezitvorm in goede banen. Tijdens een afwerkvorm met veel positiespel trad Van Bommel – die het tot dan vooral bij persoonlijke aanwijzingen hield – prominent in beeld.

Achteraf nam de coach uit Meerssen nog even de tijd voor de fans. Een babbeltje, foto of handtekening, niets was te veel voor Van Bommel.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee