Costa del sol? Nee, Costa del Limburg!

 © UitTipsLimburg.

Hey buurman, waar ga jij dit jaar op vakantie? Wij gaan naar de Costa del Limburg! Costa del Limburg?!

UitTipsLimburg

Van Noord- tot Zuid-Limburg loopt de Maas haast als rode draad door onze provincie. Geen kust, geen palmbomen maar wel volop mogelijkheden voor op en top plezier tijdens de vakantieperiode. Wandel heerlijk langs mooie vergezichten waarvan je zou verwachten dat je er een vliegticket voor nodig hebt. Limburg leent zich perfect voor een dagje (of langer) weg voor jong én oud.

Natuurlijk is de natuur niet het enige waar je deze zomer naar kunt uitkijken in Limburg. Zo laten de vele mooie dagstranden zien dat je geen kust nodig hebt en is er volop horeca waar vele vakantiehotels niet aan kunnen tippen. De keuze is reuze, maar waar start jouw zoektocht naar leuke vakantie-activiteiten?

De UitTipsLimburg-krant is jouw startpunt voor een onvergetelijke vakantie. Een uitkrant boordevol leuke uitjes. Van cultuur en natuur tot actief en ontspannend.

Haal jouw gratis exemplaar!De UitTipsLimburg-krant is al jaren de grootste uitkrant van Limburg en dit delen we maar al te graag met iedere uitjes liefhebber. De uitkrant is gratis af te halen bij alle VVV-servicepunten en meer dan 1.200 afhaalpunten in Limburg. Van supermarkten en restaurants tot vakantieparken en hotels.

Bekijk de afhaalpunten bij jou in de buurt

Liever digitaal?Lees je de krant liever op jouw smartphone, tablet of computer. Dat kan! De UitTipsLimburg-krant is ook digitaal te lezen.

Bekijk de UitTipsLimburg-krant digitaal