Startersevent voor starters en zzp’ers uit heel Limburg

Print
Startersevent voor starters en zzp’ers uit heel Limburg

Afbeelding: ING Image

Sittard -

Onder het motto ‘Ondernemen, doe je samen’ houdt het StartersCentrum voor de twaalfde keer het Startersevent Limburg, nu in Sittard op woensdagavond 29 juni.

Het netwerkevent is bedoeld voor startende ondernemers en zzp’ers in onze provincie die gestart zijn vanaf 2018 of zich binnenkort inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Deze avond bestaat uit een uitgebreid seminarprogramma over diverse onderwerpen rondom (op)starten, het runnen van een eigen bedrijf en ondernemerschap.

De sprekers zijn allemaal specialisten die dagelijks met de laarzen in Limburgse klei staan en hun kennis en ervaring graag delen. Tijdens deze avond bestaat veel ruimte om te netwerken, contacten te leggen en met diverse organisaties in gesprek te komen. Deelname aan het Startersevent Limburg is gratis.

Het Startersevent Limburg wordt mede mogelijke gemaakt door ondersteuning van alle Zuid-Limburgse gemeenten, de gemeenten Roermond, Leudal en door de Provincie Limburg.

Het Startersevent Limburg vindt plaats van 19.00 tot ongeveer 22.30 uur in Office á la Carte, Poststraat 8 in Sittard. Van tevoren aanmelden kan hier.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee