Werkzaamheden: zaterdag en zondag geen treinen tussen Roermond en Sittard

 

 © Harry Heuts

Sittard / Roermond -

Zaterdag 25 en zondag 26 juni rijden geen treinen tussen Roermond en Sittard vanwege werk op het spoor. Arriva zet stopbussen in en NS snelbussen.

Siebrand Vos

Reizigers moeten vanwege de werkzaamheden rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden, laten de vervoerders weten.

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waarvandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen. 

Dienstregeling

De dienstregeling van het vervangende busvervoer staat op de website van Arriva. De hele reis kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble-app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Plannen via www.arriva.nl. kan ook. Het Arriva OV Servicepunt in Roermond of Sittard kan daarbij helpen.

Info

Arriva informeert reizigers over de gevolgen van deze werkzaamheden voor hun treinrit via de informatieschermen in de treinen, via de website van Arriva, via op posters op de stations en via berichten op social media.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee