Zuiderlicht uit Maastricht wint gouden award bij European Design Award

Print
Zuiderlicht uit Maastricht wint gouden award bij European Design Award

Afbeelding: Zuiderlicht

Maastricht -

Designbureau Zuiderlicht uit Maastricht heeft bij de uitreiking van de European Design Awards in Tallinn, Estland, de gouden award gewonnen in de categorie Product Catalogue. Zuiderlicht won deze prijs voor design en realisatie van de catalogus Obsessed with Details voor Formani.

Formani is een specialist op het gebied van luxe bouwbeslag. Het hoofdkantoor is eveneens gevestigd in Maastricht.

In de prijswinnende catalogus, gericht op architecten en interieurontwerpers, komen alle aspecten van Formani aan bod: van product tot proces en van strategie tot service. Zo wordt onder andere het verhaal achter de producten in beeld gebracht.

Bij Zuiderlicht werken ongeveer twintig professionals aan een ‘total brand experience’. Daartoe behoort het ontwerp van websites, digital services, merkidentiteiten, campagnes, communicatie-strategieën, visuele en motion designs. Het Maastrichtse bureau werk onder andere voor Mosa, Brightlands, Universiteit Maastricht, Theater aan het Vrijthof, Maastricht UMC+ en LIOF.

De European Design Awards worden sinds 2007 uitgeroepen om de kwaliteit van Europees communicatiedesign te tonen, te vieren en te bevorderen. De organisatie hoopt hiermee op ontmoetingen tussen Europese ontwerpers, om hun werk te vergelijken, elkaar te inspireren en een netwerk op te bouwen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee