Harmonie St. Callistus uit Terwinselen viert 100-jarig bestaan met jubileumconcert en Kunst in de Tuin

 

 © St. Callistus

Kerkrade -

Met een jubileumconcert en een kunstmanifestatie in de Botanische Tuin Kerkrade viert harmonie St. Callistus aankomend weekend het 100-jarig bestaan van de vereniging.

Redactie

Dit jubileumconcert vindt zaterdag 25 juni om 19.30 uur plaats in de Botanische Tuin Kerkrade gelegen aan de Sint Hubertuslaan 74 te Kerkrade. Tijdens een avondvullend programma zullen diverse muziekwerken ten gehore worden gebracht, variërend van harmoniewerken tot lichte muziek en bekende klassiekers.

Kunstmanifestatie

Kaarten voor dit evenement zijn te koop voor 12,50 euro bij de leden van Callistus of via secretaris@callistus.nl. Bij slecht weer zal het concert plaatsvinden in de parochiekerk van Terwinselen. Een dag later vindt op dezelfde plek Kunst in de Tuin plaats. Zo’n vijftig kunstenaars presenteren hier van 10.00 tot 17.00 uur hun werken, met muzikale optredens. De entree bedraagt 5 euro.

Voor meer informatie: www.callistus.nl en www.kunstindetuin.com.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee