Foto van vliegende valk bij kerktoren wint fotowedstrijd van Winkelhart Echt

 

 © Winkelhart Echt

Echt
Silke van Deelen

De drie winnaars van fotowedstrijd Echt in Beeld zijn bekend. Brigitte Bronsdijk won met haar foto van een valk bij het hoogste puntje van het centrum de eerste plaats.

In aanloop naar de koopzondag van het Hemelvaartweekend werden fotografen uitgedaagd hun mooiste foto van het winkelcentrum in te sturen. Hieruit is een selectie voortgekomen die tijdens de koopzondag werd geëxposeerd. Dit was tevens het startsein van de stemperiode, waarbij door publiek gestemd kon worden op de mooiste foto.

Bijna vijfhonderd mensen brachten hun stem uit. Gecombineerd met de juryresultaten was hiermee de eerste prijs voor Brigitte Bronsdijk. Zij stuurde een foto in van een vogel die voorbij de kerktoren vloog, het hoogste puntje van het winkelcentrum. De tweede prijs was voor René Broens die in een ogenschijnlijke optische illusie de verbouwing van De Valk wist vast te leggen. Een kleurrijke luchtfoto, gemaakt door Nick Ringelberg, ontving de derde prijs.

De drie winnaars van de fotowedstrijd ontvingen naast een bloemetje de lokale cadeaubon van Echt-Susteren en een exemplaar van hun foto in grote print.

Nieuwe samenwerking

De fotowedstrijd is een van de resultaten van een nieuwe samenwerking tussen ondernemers in Winkelhart Echt. De afgelopen periode heeft een compact team van ondernemers gewerkt aan plannen om na jaren van afwezigheid een nieuwe ondernemersvereniging op te richten. Hierbij worden zij gesteund en ondersteund door de Gemeente Echt-Susteren. Doel van de hernieuwde samenwerking is een collectieve vertegenwoordiging te hebben en gezamenlijk op te trekken in het versterken van het kernwinkelgebied.

Meer informatie over ondernemers en belevenissen in Winkelhart Echt is te vinden op www.winkelhartecht.com.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee