Drie inzittenden tractor gewond door aanrijding met truck op A12

Print
Drie inzittenden tractor gewond door aanrijding met truck op A12

De tractor die bij het ongeluk was betrokken.  Afbeelding: AS Media

Drie inzittenden van een tractor zijn gewond geraakt door een aanrijding met een vrachtwagen op de A12 bij Ede. De politie meldde dat de gewonden naar het ziekenhuis zijn overgebracht.

De weg is richting Utrecht dicht tussen de afrit Oosterbeek en Veenendaal, meldt de ANWB. Richting Arnhem is ook een rijstrook afgesloten. Omrijden kan via de A50 en A15 maar automobilisten kunnen de omgeving voorlopig beter mijden.

Het was op de A12 al zeer druk vanwege de afsluiting van de A1. Die weg was van en naar Stroe afgesloten vanwege het boerenprotest in de Gelderse plaats. Rond 16.00 uur trokken de boeren met hun landbouwvoertuigen huiswaarts.

Rijkswaterstaat houdt de A1 tot in de loop van de avond dicht en adviseert weggebruikers de wegen van en naar Stroe te mijden. Met name rond Arnhem, waar de omleidingsroutes lopen, is het druk op de wegen. Ook op de wegen richting het zuiden van het land rijden nu tractoren, meldt Rijkswaterstaat.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee