Dode man aangetroffen op straat in Kerkrade: politie gaat uit van opzet

Incident met dodelijke afloop in Kerkrade. © Track’88

Kerkrade
Stefan Gillissen,

Op de Wiebachstraat, bij het Roda-stadion in Kerkrade is donderdagochtend een overleden persoon aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.

Die gaat inmiddels uit van een opzettelijke daad, maar heeft nog geen spoor van de verdachte. Of er sprake is van een aanrijding is onduidelijk. De plek van het incident is afgezet, de politie doet er onderzoek. Ook wordt een ongevallenanalyse gemaakt.

Er wordt gezocht naar getuigen; zo heeft de politie nog geen idee welke kant de verdachte op is gereden. Over het merk of kleur van de auto worden geen mededelingen gedaan. In het belang van het onderzoek kan op dit moment niet veel informatie worden gedeeld.

Getuigen zouden over de toedracht voor de aanrijding meer duidelijk kunnen maken. Die getuigen worden opgeroepen zich te melden via 0900-8844

Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend.

Het onderzoek van de politie is in volle gang. © Track’88

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal