MijnMarketing.com ontvangt als eerste Limburgse onderneming Vignet Vitaal Bedrijf

Print
MijnMarketing.com ontvangt als eerste Limburgse onderneming Vignet Vitaal Bedrijf

Afbeelding: Mijnmarketing.com

Brunssum -

MijnMarketing.com uit Brunssum heeft als eerste Limburgse onderneming het Vignet Vitaal Bedrijf ontvangen. Dat is een initiatief van het onafhankelijke programma Vitaal Bedrijf door VNO-NCW en MKB-Nederland.

Voordat een bedrijf het vignet krijgt toegekend, worden drie criteria getoetst: de vitaliteit van medewerkers is via een onderzoek in beeld gebracht, er worden activiteiten aangeboden binnen twee van de vijf vitaliteitsthema’s en het bedrijf werkt samen met een deskundige partner. Het vignet is na toekenning twee jaar geldig, waarna men verlenging kan aanvragen.

Veerkracht, energie én motivatie

„Vitaliteit speelt een belangrijke rol binnen MijnMarketing.com en daarom zetten we ons actief in om dit onder onze medewerkers te stimuleren”, vertelt Jimé Hoen, algemeen directeur MijnMarketing.com. „Wij streven naar medewerkers die de veerkracht hebben om uitdagingen te overwinnen. Het Vignet Vitaal Bedrijf is een mooie blijk van waardering voor ons én onze medewerker.”

MijnMarketing.com heeft onder andere een gratis sportabonnement als secundaire arbeidsvoorwaarde in het contract opgenomen. Tevens biedt het ergonomische werkplekken, flexibele werktijden en neemt het regelmatig deel aan (lokale) sportactiviteiten zoals hardloopevents.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee