ARCO Solutions uit Horst kiest met nieuw pand voor verdere uitbreiding

Print
ARCO Solutions uit Horst kiest met nieuw pand voor verdere uitbreiding

Afbeelding: ARCO

Horst aan de Maas -

ARCO verhuist per 1 juli naar de nieuwe bedrijfslocatie aan de Horsterweg 84 te Horst. Het pand is 8000 vierkante meter groot. Hiermee speelt het bedrijf in op de groei die sinds 2016 is ingezet.

ARCO ontwikkelt en fabriceert machines en installaties voor bedrijven in onder andere de Agri & Food branche en de Supply Chain & Internal Logistics branche. De verwachting is dat ARCO binnen enkele jaren werk kan bieden aan meer dan 150 technisch geschoolde hbo’ers en mbo’ers. Een nieuwe, ruimere werkomgeving is daarbij noodzakelijk.

Het nieuwe pand bevat een innovatiecentrum, waar nieuwe machines en systemen ontworpen, ontwikkeld en getest kunnen worden. Klanten kunnen ter plekke de nieuwste innovaties bekijken en in werking zien. Commercieel directeur Albert Vermeulen zegt: „In de loop van de tijd zijn er andere behoeftes ontstaan binnen het bedrijf. Daarom hebben we ervoor gekozen om een eigen pand te bouwen. Niet alleen was dit een noodzakelijke stap om verder te kunnen groeien in de toekomst, we willen tevens een professionaliseringsslag slaan met een splinternieuw gebouw dat van alle gemakken is voorzien.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee