Burgerbelangen Kerkrade krijgt deze zomer Raad van Advies

Print
Burgerbelangen Kerkrade krijgt deze zomer Raad van Advies

Partijvoorzitter Lucie van de Meerakker (l) en voorzitter Raad van Advies Huub Wiermans.  Afbeelding: Burgerbelangen Kerkrade

Kerkrade -

Burgerbelangen Kerkrade krijgt met ingang van deze zomer een Raad van Advies, die gevraagd en ongevraagd advies geeft aan bestuur, raadsleden, burgercommissieleden, steunfractieleden en wethouders van de partij.

Voormalig wethouder Huub Wiermans wordt voorzitter van het adviesorgaan en oud-fractievoorzitter Winand Heijltjes vice-voorzitter. De Raad van Advies wordt gecompleteerd door voormalig wethouder/raadslid Jo Hanssen en de oud-raadsleden Hens Housen en Piet van der Mierden.

„Zij blijven op deze manier betrokken bij onze partij en het is goed om te zien dat hun kennis en ervaring hierdoor niet verloren gaat voor Burgerbelangen Kerkrade,” aldus partijleider en wethouder Tim Weijers.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee