Drie finalisten Topvrouw Limburg 2022

Chahinda Ghossein-Doha, een van de finalisten van de verkiezing Topvrouw van het jaar. © Johannes Timmermans

Sittard -

De drie finalisten voor de verkiezing Topvrouw Limburg 2022 zijn bekend. Het zijn cardioloog Chahinda Ghossein-Doha, advocaat Marivonne van Kralingen-Haanstra en Esmiralda Thieme, directeur Risk & Internal Audit van AZL.

Ghossein is als cardioloog in opleiding verbonden aan Maastricht Universitair Medisch Centrum en is hoofdonderzoeker op het gebied van vrouw-specifieke gezondheid. Verder is ze initiatiefnemer en voorzitter van stichting Queen of Hearts. Ze schreef een boek over de impact van zwangerschapscomplicaties op het vrouwelijke zijn en organiseert projecten op raakvlakken van wetenschap, muziek en kunst.

Van Kralingen is partner bij advocatenkantoor Voor de Zaak in Venlo. Ze is niet alleen advocaat arbeidsrecht en mediator maar ook intervisiegespreksleider, trainer en productontwikkelaar. Voor de Zaak is opgericht in 2016. Verder is ze actief als bestuurslid bij Jong Management Noord- en Midden Limburg, commissaris en voorzitter van de commissie Arbeidsmarkt & Kennisontwikkeling van Ondernemend Venlo.

Thieme is directeur Risk & Internal Audit bij AZL, onderdeel van NN Group. Ze staat aan de vooravond van de transitie van pensioenregelingen en de implementatie van het nieuwe pensioenakkoord. Daarnaast is zij lid van de risicocommissie van de Pensioenfederatie. Verder is zij lid van het Audit & Risk Committee bij Stichting Pensioenfonds Medisch Specialisten.

De Topvrouw Limburg 2022 wordt op 22 september gekozen tijdens de gala-avond in de Paterskerk in Weert.

Lees ook: Verkiezing Topvrouw Limburg: ‘Vrouwen moeten zich kennelijk steeds weer bewijzen’

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal