Beginnerscursus bij golfclub Geijsteren

 © ING Image.

Geijsteren -

Golfclub Geijsteren start op zondag 3 juli en zaterdag 16 juli met beginnerscursussen van zes lessen waarmee de baanpermissie gehaald kan worden.

Mensen die vervolgens willen blijven krijgen een vervolgaanbod om hun handicap te halen. Tijdens de twee starterscursussen ligt de nadruk op samen leren golfen. De golflessen bij golfclub Geijsteren worden gegeven door PGA golfprofessional Davey van Mulken die vast verbonden is aan de club.

Basistechnieken

De startcursussen worden gegeven in groepen van zes tot tien personen. In de zes lessen leert men alle basistechnieken van golf. Het is niet nodig om meteen al kosten te maken voor materialen. Deelnemers krijgen tijdens de cursus gratis een golfset te leen. Tussen de golflessen kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de oefenfaciliteiten op golfclub Geijsteren.

Lees ook: Veel grijs en blauw op de ‘green’ van Kapèlkeshof in Grashoek

Starten met golf bij golfclub Geijsteren kost 99 euro voor zes lessen. De cursus die start op 3 juli wordt gegeven op zondagen, de cursus die start op 16 juli op zaterdagen. Voor meer informatie over de golfcursussen kan er telefonisch contact worden opgenomen met Davey van Mulken (06-53219181).

Klik hier voor direct aanmelden